
Najlepszą metodą konserwacji warzyw tuż po mrożeniu jest suszenie, o czym doskonale wie firma ze strony polsusz.pl, produkująca corocznie tony warzywnego suszu. Wytwarza się tu sprawdzoną metodą pozbawiony 90% wody susz z takich warzyw jak marchew, pietruszka, pasternak i burak czerwony. Jest to metoda pozwalająca na zachowanie większości wartości odżywczych, w skład których wchodzą nie tylko witaminy, ale i sole mineralne, cukry, kwasy i błonnik.
Należące do firmy suszarnie owoców i warzyw bazują na płodach rolnych dostarczanych przez okolicznych plantatorów, którym firma dostarcza klasyfikowany, niemodyfikowany genetycznie materiał siewny. Wszystkie plantacje przed zbiorami sprawdzane są pod kątem stosowania pestycydów, dzięki czemu warzywa są zdrowe i wysokiej jakości. Do utrwalenia nie dodaje się żadnych konserwantów. Zachowują one kolor i smak dzięki odpowiednio dobranej temperaturze.
Firmy według kategorii
Katalog produktów i usług dla każdego
Usługi z zakresu mediów i badania rynku
Rejestr usług dla zdrowia i urody
Obrót i zarządzanie nieruchomościami - katalog usług
Transport dla Ciebie i firmy
Usługi remontowo-budowlane
Meble i ozdoby do Twojego wnętrza
Baza kursów i szkoleń
Zakupy, kultura i rozrywka - baza punktów
Rejestr sklepów z odzieżą i obuwiem
Baza gastronomii i produktów spożywczych
Rejestr usług i urządzeń elektronicznych i AGD
Imprezy, śluby, okazje - baza produktów i usług
Opieka i zabawa - wykaz produktów dla dzieci
Finanse i ubezpieczenia - wykaz
Atrakcje turystyczne i noclegi
Baza organizacji i stowarzyszeń